søndag 21. april 2013

intim hårfjerning




Økt risiko for virusinfeksjoner og seksuelt overførbare sykdommer mot personlig hygiene og estetikk.



Hårfjerning ved  intime kropps områder er så vanlig at knapt noen stiller spørsmål om mulige fordeler og ulemper. Foreløpig er det bare feminister som tar dette opp og ser på hårfjerning som et problematisk sak. 
Reklame av hårfjerning produkter mann kan se overalt. Etter denne, kan mann tro at hårfjerning er like naturlig som menstruasjon. En undersøkelse som ble utført nylig i USA i en gruppe av ca 2,400 kvinner i alderen 18-24 år viste at to tredeler av dem  fjernet kjønnshår i det siste, helt eller delvis.
Hva er det som  irriterer de kvinnene ?
Hårfjerning av intime omgivelser er ikke bare tidkrevende og smertefullt, men det er mann folka som forventer det! Og  i tillegg til motstanderne epilering, benekter anatomi til  kvinner.
Epilerer kvinner og unge jenter seg av frykt for kritikk eller for komfort ?Er de redd for å høre om mangel på hygiene -  bør da hårfjerning betraktes som en vask ... ? 
Hårfjerning av intime områder ble veldig vanlig. Det er derfor mann oftere stiller spørsmålet om hvordan mann skal barbere seg. Intime sveis: Noen barberer alt, andre farger.
Det er også en estetisk problem. Håret som stikker ut fra en badedrakt er taktløs.  Men sakte  så tar vi en skritt videre og  ... det samme kan forventes fra menn. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar